STUDIO WOUKE BOOG

GRAFISCH & INTERACTIEF ONTWERP

“Ik werk als zelfstandig grafisch ontwerper. In mijn werk zoek ik steeds de balans tussen eigentijds en tijdloos en put inspiratie uit mijn dagelijkse omgeving. Wanneer ik door de stad loop of door de polder rijd op mijn racefiets doe ik veel nieuwe ideeën op. Omdat mijn werk altijd maatwerk is, luister ik goed naar de vraag van de klant en verplaats me in diens doelgroep.

CV


2003 - 2007 Kunstacademie St. Joost
2006 - 2006 Annelys de Vet (stage)
2006 - 2006 11 Design, Kopenhagen (stage)
2007 - 2012  Opera Graphic Design (senior designer)


REFERENTIES

Met Wouke heb ik altijd zeer prettig samengewerkt. Ze verstaat haar vak, zet zich voor de volle 100% in, komt afspraken na en voelt aan wat haar opdrachtgever wilt. Ze denkt mee als de opdrachtgever dat op prijs stelt en ze staat open voor suggesties. Kortom: een harde werker, open en eerlijk.

LINDA MOLENAAR
Voormalig communicatieadviseur Dansgroep Amsterdam


Wouke komt altijd met frisse ideeën. Het is fijn overleggen met haar, om zo nieuwe invalshoeken te ontdekken. Ze bewaakt daarbij heel goed de rode lijn van de huisstijl. Wouke werkt heel snel en hard en is nooit te beroerd om iets nieuws te maken, dingen aan te passen of compleet anders te doen. En daarbij is ze een heel prettig mens; open en hartelijk, maar ook eerlijk en kritisch.

KAREN KROESE
Hoofd promotie & publiciteit Theaterproductiehuis Zeelandia


Wouke heeft zich getoond als een betrokken en kundige medewerker, die met een vanzelfsprekende flair een positie binnen het team van de Cultuurnacht verwierf. Wouke is in de eerste plaats zeer creatief en vult dat op een flexibele en pragmatische wijze in. Door die combinatie van kwaliteiten heeft de Cultuurnacht een eigen ‘smoel’ ontwikkeld, herkenbaar maar elk jaar weer verrassend voor een groot publiek.

Voor een opdrachtgever is het zeer prettig samenwerken met Wouke. Ze luistert naar de opdracht, is oplossingsgericht en een baken van rust op momenten van stress. Ze heeft een groot talent voor beeld en is gevoelig voor tekst, haar kracht ligt erin die twee met elkaar te verbinden in haar werk als grafisch vormgever. 

ISABELLE SCHOL
Projectleider Cultuurnacht Breda