STUDIO WOUKE BOOG

GRAFISCH & INTERACTIEF ONTWERP

Nominatie European Design Awards '13

inspiratiewoukeComment

Studio Wouke Boog is genomineerd in de categorie Cards & Flyers:


Nederlands ontwerp scoort 47 nominaties op de shortlist van de European Design Awards.

De shortlist voor de European Design Awards 2013 is bekend. In de overweldigende hoeveelheid goed werk had Dutch design het moeilijker dan voorheen om eruit te springen. Toch zijn er ook weer vele Nederlandse inzendingen genomineerd.

De European Design Awards zijn een samenwerking tussen vijftien Europese designmagazines, waaronder Vormberichten. Dat maakt het mogelijk om het werk en de winnaars internationaal breed onder de aandacht te brengen. 

www.bno.nl

Helaas bleef het dit jaar bij een nominatie. Maar voor een eerste inzending onder mijn eigen naam voelde het toch een beetje als winnen. In 2012 won ik een Silver Award met het boekje: Papier Plus in opdracht van Antalis. Dit was tijdens mijn dienstverband bij Opera Graphic Design.