STUDIO WOUKE BOOG

GRAFISCH & INTERACTIEF ONTWERP

Preview bakboek

woukeComment

Momenteel ben ik bezig met een ontzettend leuke klus: Het ontwerpen van een boek vol heerlijke recepten. Het is een opdracht van Forte Uitgevers. Onder andere door de prachtige, heldere fotografie is het een feestje om hieraan te werken. Binnenkort zal er meer van te zien zijn op deze website. 

De Stadstuin | Matt James

boeken, boekomslagwoukeComment

Wat een leuke klus weer voor Forte Uitgevers! Om voor zo'n inspirerend boek als De Stadstuin een passend omslag te mogen ontwerpen. Het boek heeft een harde kaft en is voorzien van een preeg. 

Waar gaat het boek over:

• tien eenvoudige manieren om je tuin 'groener' te maken met enkele duurzame technieken
• beplantingsadviezen om met behulp van planten de tuin in te delen, kleur, vorm en textuur te introduceren alsmede schaduw en privacy
• informatie hoe je een stadstuin maakt - ongeacht afmeting en ligging - van balkons, dakterrassen, binnenplaatsen, plaatsjes voor souterrains en doorgangen
• overzichtelijke projecten als het maken van een levende muur en voortuintjes.

Het boek is online hier te koop en o.a. bij de Wildernis in Amsterdam


 

Nieuw ontwerp bijsluiter Dr. Jetske Ultee

huisstijl, nieuw werkwoukeComment

Omdat Uncover Skincare, de productlijn van Dr. Jetske Ultee, alleen online verkocht wordt, is een heldere bijsluiter van groot belang. Zodat in één oogopslag te zien is wanneer je de producten moet gebruiken en je kunt lezen hoe het product werkt. Qua vormgeving sluit hij mooi aan bij de huisstijl van Dr. Jetske Ultee. Kijk voor de productlijn op: www.uncover-skincare.nl  

Model: Hanna Verhees 
Fotografie: Dana van Leeuwen
Ontwerp: Wouke Boog

Poster tentoonstelling muZEEum

nieuw werk, posterwoukeComment


In het Zeeuws maritiem muZEEum te Vlissingen is de nieuwe tentoonstelling SCHAT VAN VLISSINGEN te zien. Uit het muZEEumdepot is werk van schilders in allerlei stijlen uit alle tijden gehaald. Schat van Vlissingen toont zeegezichten uit de Gouden Eeuw, woeste golven, donkere luchten, maar ook fijn geschilderde scheepsportretten en vele stadsgezichten.
Binnen de bestaande huisstijl ontwierp Studio Wouke Boog deze A3 poster. 
 

Nieuw boek: Het Plantenlab

boeken, boekomslag, inspiratie, nieuw werkwoukeComment

Afgelopen vrijdag 27 maart werd Het Plantenlab van Judith Baehner feestlijk gepresenteerd bij Lensvelt aan de Herengracht in Amsterdam. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. Judith Baehner neemt je mee in haar wereld vol planten en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Het was een feest om dit boek van een passende vormgeving te voorzien! lees meer

Basisboek Tuinieren

boekomslag, boeken, nieuw werkwoukeComment

Basisboek tuinieren helpt je bij het maken van je eigen tuin, ongeacht de beschikbare tijd of ruimte. Alys Fowler leidt doe-het-zelvers met groene vingers, maar met weinig ruimte en geld, stap voor stap door het proces van tuinieren. Ze geeft heldere en duidelijke instructies over grond, zaden, kweken en snoeien. Alys Fowler is bekend van Gardener's World van de BBC.

Rijke Oogst is een eerder verschenen boek van Alys Fowler waar Studio Wouke Boog ook het omslag voor ontwierp.

Eenjarigen&Co

woukeComment

Laat je inspireren door de ideeën en toepassingen in dit boek van Julia Voskuil, boordevol foto's. Combinaties in borders, potten en bakken, bloei van april tot in november.Van 'hanging baskets' tot natuurlijk tuinieren en tuinboeketten, met zomerbloemen kun je alle kanten op. 

Omslagontwerp én opmaak binnenwerk is van Studio Wouke Boog i.o.v. Forte Uitgevers. Het boek is hier te koop.

 

www.skinwiser.com

nieuw werk, websitewoukeComment

Recent is www.skinwiser.com online gegaan. Skinwiser doet én verzamelt wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de huid, huidverzorging en bescherming van de huid. Het is een initiatief van dr. Jetske Ultee.

Het ontwerp is van Studio Wouke Boog. Technische realisatie: Xpos.

 

Magazine Forte Groen

woukeComment

Het magazine van Forte Groen staat vol met tuintips, inspirerende boeken en interviews met professionals op het gebied van tuinieren en kun je in vrijwel elke boekhandel in Nederland gratis meenemen. 

Posters

woukeComment

Serie posters ontworpen voor de bespreekruimte bij dr. Jetske Ultee. Fotografie van de modellen: Dana van Leeuwen. Model: Hanna Verhees én Jetske zelf. 

woukeComment

Nieuwe huisstijl van Henten Legionellabestrijding

Gelukkig Nieuwjaar!

nieuw werk, inspiratie, zeefdrukwouke

Het is als grafisch ontwerper erg leuk om in opdracht te werken. Steeds nieuwe mensen, uitdagende projecten en wisselende onderwerpen. Af en toe is het ook goed om een 'vrije' opdracht tussendoor te doen. Om te experimenteren met papier en inkt. Dit jaar heb ik zelf mijn kerst/nieuwjaarskaart gezeefdrukt op diepblauw, glanzend papier. (Curious Cosmic)